Coaching

Steeds meer mensen hebben behoefte aan een vorm van begeleiding in hun werksituatie. Dat komt doordat hun werksituatie ingewikkeld is. Of omdat ze naast de hoge werkdruk toe zijn aan een vorm van bezinning. Of omdat ze met vragen zitten over hun functioneren waar ze alleen niet uitkomen. Het kan ook zijn dat ze door anderen aangespoord worden om eens advies te vragen bij een ervaren en deskundige coach. Deze is in staat om door zijn betrokken en deskundige houding een proces van begeleiding in gang te zetten. Op methodische wijze wordt daarbij gewerkt aan de realisering van vooraf gestelde doelen.

Veel leidinggevenden, managers en directeuren hebben al voldoening beleefd aan een gevolgd coachingsproces. Ook professionals als hoogleraren, docenten, predikanten, pastores, artsen en advocaten hebben de waarde van een traject van coaching ervaren. Coaching hoeft geen individueel gebeuren te zijn. Ook veel teams hebben de winst van coaching leren inzien.

/templates/schaafsma/images/linksrechts.jpg

Loopbaanbegeleiding

Wat zou ik over een paar jaar nog eens voor werk willen doen? Is dit wel de baan die ik tot mijn pensioen ambieer? Ik merk dat mijn werk me niet meer bevalt. Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging. Mijn baas wil me ontslaan. Ik sta op straat! Verschillende redenen om te denken aan loopbaanbegeleiding. Hierbij gaat het om een zorgvuldige en betrouwbare methodiek bij de instroom, doorstroom en uitstroom in een werksituatie. Deze methodiek is toegesneden op de individuele persoon en dient zijn belang. Het vizier is gericht op zijn loopbaan op korte en langere termijn.

De begeleiding die geboden wordt, kan zich op diverse niveaus afspelen: functioneel, zakelijk-financieel, juridisch, maar ook psychisch en emotioneel. Het uitgangspunt bij loopbaanbegeleiding is vertrouwen. Vertrouwen in de competenties van de client en vertrouwen in een goed traject met een bevredigend resultaat.

/templates/schaafsma/images/loopbaanbegeleiding.jpg

High tea coaching

Tijdens deze bijeenkomst mag je even op adem komen en genieten van Engelse lekkernijen met thee of koffie. Onder leiding van Carina Schaafsma sta je stil bij de vraag naar een goede balans in je leven.

Als vrouw heb je verschillende rollen en verantwoordelijkheden in je leven. Als echtgenote en moeder heb je de zorg voor je gezin, kerk en familie vragen je aandacht en je werk thuis of buitenshuis. Soms blijft er weinig tijd of aandacht voor jezelf over. Hoe vind en houd je het goede evenwicht? Met diverse werkvormen gaan we daarmee aan de slag, zodat je met praktische inzichten naar huis gaat.

Meer informatie via een email naar : hightea@schaafsmaenpartners.nl 

/templates/schaafsma/images/sandwiches-623388-400x400.jpg