Een mensenleven verloopt met gebeurtenissen. Mensen maken dingen mee, ervaren het leven en leren ervan. Soms kom je klem te zitten. Gebeurtenisssen laten je niet los. Je moet keuzes maken, althans dat verwachten anderen van je.

/templates/schaafsma/images/extra1.jpg

Dat kan te maken hebben jouw identiteit, relatie, familie, gezin, maar ook met je werk en je vriendenkring. In zo'n situatie kun je verlegen zitten om hulp of begeleiding. Een goed gesprek, iemand die naar je luistert en met je meedenkt. Een goed advies en een wijze raad kunnen je helpen het juist pad in te slaan. Hiervoor kun je bij ons goed terecht. We hebben veel ervaring in het voeren van begeleidingsgesprekken.

We kijken goed naar wat je nodig hebt en stemmen onze begeleiding daarop af. Soms heb je aan een enkel gesprek voldoende, anderen komen gedurende een bepaalde periode vaker voor een afspraak.

Zelf ontdekken we steeds meer dat mensen van verschillende leeftijd en uit verschillende generaties ook verschillende verwachtingen van begeleiding en hulp hebben. In de begeleiding houden we daar ook rekening mee. Met jou kijken we bij wie van ons je het beste terecht kunt. Voor een eerste gesprek kun je – zonder kosten- een afspraak maken. Daarna kun je dan rustig kijken of je met ons in zee wilt gaan.